• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION

ΝΕΑ ΚΑΣΕΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΨΥΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ R-32 ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

H Daikin, πρώτη στην Ευρώπη, λανσάρει προϊόν με ψυκτικό μέσο R-32 στη γκάμα των ημικεντρικών μηχανημάτων. Η νέα κασέτα Skyair Bluevolution έχει σημαντικά χαμηλότερη επίδραση στο περιβάλλον σε σχέση με τις υπόλοιπες κασέτες της αγοράς και αποτελεί μια λύση που υπόσχεται κορυφαία ενεργειακή απόδοση και υψηλά επίπεδα άνεσης. Πρόκειται για μια νέα έκδοση της πρωτότυπης κασέτας κυκλικής ροής (Round Flow Cassette Design), ιδανική για εμπορικές εφαρμογές όπως καταστήματα λιανικής, εστιατόρια και μικρά γραφεία.

Το χαμηλότερο GWP για ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού

Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για μείωση των υδροφθοράνθρακων μέσω του κανονισμού F-Gas, τα ψυκτικά μέσα  αξιολογούνται με βάση τις ισοδύναμες εκπομπές τόνων διοξειδίου του άνθρακα και τον αντίκτυπο τους στο περιβάλλον. Οδηγώντας την τάση για οικολογικότερα ψυκτικά σύμφωνα με το δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, η DAIKIN συνεχίζει να πρωτοπορεί στις τεχνολογίες θέρμανσης, εξαερισμού, και κλιματισμού προς όφελος των Ευρωπαίων επιχειρηματιών και καταναλωτών. 

Με δυνατότητες ψύξης από 6.8kW μέχρι 13.4kW, η κασέτα Sky Air Bluevolution είναι μια οικονομική, αποδοτική ενεργειακά, και φιλική προς το περιβάλλον λύση. Με 15% χαμηλότερο φορτίο ψυκτικού, το σύστημα δεν χρειάζεται ετήσιο έλεγχο διαρροών  Η νέα κασέτα με R-32  προσφέρει σημαντική βελτίωση στη ενεργειακή απόδοση και μείωση  68% στον περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε σύγκριση με αντίστοιχα προϊόντα R-410A. Επιπλέον, το σύστημα της νέας κασέτας υποστηρίζει εφαρμογές με μεγαλύτερο μήκος σωληνώσεων που πλέον μπορούν να φθάσουν τα 85 μέτρα. 

Η κασέτα Sky Air Bluevolution σε συνδυασμό με το νέο ενσύρματο τηλεχειριστήριο BRC1E53 προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως για παράδειγμα σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, έλεγχο των 5 βημάτων της ταχύτητας του ανεμιστήρα και χρήση αισθητηρίων παρουσίας για μέγιστη άνεση.

 Η πρώτη αντλία στην Ευρώπη με R-32 στη γκάμα των ημικεντρικών μηχανημάτων

Το R-32 διαθέτει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά καθιστώντας το ιδανικό ως την επόμενη γενικά ψυκτικών για οικιακά και ημικεντρικά κλιματιστικά. Ως μια  πράσινη πρόταση , είναι εύκολο να πληρωθεί , να ανακτηθεί και να ανακυκλωθεί καθώς αποτελείται από ένα συστατικό –και όχι μείγμα όπως το R-410A 

Το μέλλον σου αρχίζει με DAIKIN

Η απόφαση της DAIKIN να υιοθετήσει την τεχνολογία R-32, προέκυψε μετά από εκτεταμένη πειραματική δοκιμή, δουλεύοντας σε συνεργασία με τη διεθνή κοινότητα με σκοπό να εξετάσει και να αξιολογήσει τα ψυκτικά, μέσα από ένα εύρος οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών παραγόντων. Το R-32 ταυτοποιήθηκε ως το πλέον κατάλληλο ψυκτικό για κλιματιστικά. Η DAIKIN ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το R-32 για οικιακά κλιματιστικά για την ιαπωνική αγορά το 2012 και για την  αγορά της Ινδίας το 2013. Τα προϊόντα της DAIKIN που βασίζονται στην τεχνολογία R-32 χρησιμοποιούνται επίσης σε μεγάλες αγορές όπως αυτές της  Κίνας και της Αυστραλίας. Το Σεπτέμβριο του 2011 η DAIKIN ξεκίνησε να δίνει δωρεάν πρόσβαση στο «Βασικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για κατασκευή και πώληση κλιματιστικών που χρησιμοποιούν το R-32 Single Component Refrigerant .