• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

CLIMATE SOLUTIONS P.C.

Η Climate Solutions P.C. αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία ολοκληρωμένων παροχών κλιματισμού απόλυτα προσανατολισμένη στην διάθεση πρότυπων λύσεων ψύξης/θέρμανσης. Ιδρύθηκε το 2005 από εξειδικευμένα άτομα με πολυετή εμπειρία στον χώρο του κλιματισμού (Ψύξης-Θέρμανσης) και εξαερισμού, με αδειούχους ψυκτικούς, μετα απο συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων κλιματισμού και εξαερισμού. Από τις πρωτοπόρες εταιρείες κλιματισμού όπως η Toyota-Aisin, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Hitachi, Samsung, Inventor και άλλων εταιρειών καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας.

Η CLIMATE SOLUTIONS P.C. ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
0+
Πελάτες
0+
Εγκαταστάσεις
0+
Συμβόλαια Συντήρησης
0+
Πιστοποιήσεις
Η Climate Solutions P.C. αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία ολοκληρωμένων παροχών κλιματισμού απόλυτα προσανατολισμένη στην διάθεση πρότυπων λύσεων ψύξης/θέρμανσης.
Ιδρύθηκε το 2005 από εξειδικευμένα άτομα με πολυετή εμπειρία στον χώρο του κλιματισμού (Ψύξης-Θέρμανσης) και εξαερισμού, με αδειούχους ψυκτικούς, και συνεργάζεται με της πρωτοπόρες εταιρείες κλιματισμού και εξαερισμού στην Ελλαδα και στο εξωτερικό, απο τις πρωτοπόρες εταιρείες κλιματισμού όπως η Toyota-Aisin, Daikin, Mitchubishi Electric, Mitchubishi Heavy Industries, Hitachi, Samsung, Inventor και άλλων εταιρειών είμαστε εδώ να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας!.
Οι υπηρεσίες της ξεκινούν απο την προμελέτη και εν συνεχεία πλήρη μηχανολογική απεικόνιση, από την πώληση και την εγκατάσταση της ποιό μικρής κλιματιστικής μοναδας μέχρι και τις ποιό ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματικούς χώρους, κτίρια γραφείων, ξενοδοχείων, μεγαλων σπιτιών και διαμερισμάτων, βιομηχανικών χώρων κλπ. εχοντας πρωταρχικό στόχο την καλυτερη εξυπηρέτηση του πελάτη σε σχέση με την οικονομικότερη κατανάλωση και κατάλληλη οικονομική προσφορά.
Ο στόχος της Climate Solutions P.C. είναι να βρίσκει την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας και εκτελώντας την όσον το δυνατόν καλύτερα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπεδου, στην λεπτομέρεια, στην ποιότητα και πάνω από όλα στην καλύτερη τιμή. Έχοντας αυτό τον σκοπό και στόχο εδώ και τόσα χρονια η Climate Solutions P.C. είναι μια εταιρία που προτιμούν εκατοντάδες πελάτες πλήρως ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.
Ο σκοπός της Climate Solutions P.C. είναι να παρέχει άμεσα ποιοτικές λύσεις κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού για κάθε ανάγκη σας στην εγγυημένη ποιότητα και τιμή.

Athens Gate Hotel

Athens Style Hotel

Montagna Verde Hotel

Egnatia Palace Hotel

Τσάμης Hotel

Ιπποκράτης Διαγνωστικό Κέντρο

Friday's Κηφισιά

Friday's Γλυφάδα

Κόττης Χαρτικά

PapaGeorges Cafe

Transmed Shipping

Alexandria Shipping

κλπ

Υπηρεσίες

Κεντρικός κλιματισμός με φυσικό αέριο/υγραέριο (VRV/ VRF )
Εγκαταστάσεις εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων
Κλιματισμός εξωτερικού χώρου
Συμβόλαια Συντήρησης
Κεντρικός κλιματισμός ηλεκτρικού ρεύματος (VRV/ VRF )
Συντηρήσεις εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων
Κεντρικός εξαερισμός
Close Control System

OUR PARTNERS