• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

Εξαερισμός είναι η διαδικασία της ανταλλαγής αέρα οποιουδήποτε χώρου για την παροχή υψηλής ποιότητας του εσωτερικού αέρα (δηλαδή έλεγχο της θερμοκρασίας, την αναπλήρωση ή την αφαίρεση οξυγόνου, καπνού, σκόνης, αερομεταφερομένων βακτηριδίων και διοξείδιο του άνθρακα).

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ

Ο εξαερισμός χρησιμοποιείται για να απομακρυνθούν οι δυσάρεστες μυρωδιές και η υπερβολική υγρασία εισάγοντας εξωτερικό αέρα για να κρατήσει τον αέρα που κυκλοφορεί και έτσι να αποφευχθεί η στασιμότητα του. Ο εξαερισμός περιλαμβάνει τόσο την ανταλλαγή του αέρα προς τα έξω οσο και την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του κτιρίου. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη διατήρηση αποδεκτής ποιότητας του αέρα μέσα στα κτίρια.

Κεντρικός Εξαερισμός
ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΑΕΡΑ-ΑΕΡΑ HRV

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΑΕΡΑ-ΑΕΡΑ

Απώλεια ενέργειας εμφανίζεται λόγω του εξαερισμού. Αυτό το πρόβλημα το επιλύουν οι εναλλάκτες θερμότητας διαφορετικού τύπου, καθώς αυτοί ελαχιστοποιούν τις απώλειες θερμότητας.