• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Με τα συστήματα Υδρονέφωσης μπορούμε να πετύχουμε πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου βελτιώνοντας τις συνθήκες παραμονής σε έναν υπαίθριο χώρο. Η εφαρμογή της Υδρονέφωσης αποτελεί την ιδανικότερη λύση ψύξης ανοιχτών χώρων, όπου είναι ανέφικτο να εφαρμόσουμε κάποιο σύστημα κλασικής ψύξης με κλιματιστική μονάδα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

Ένα σύστημα υδρονέφωσης αποτελείται από τον ανεμιστήρα, πάνω στον οποίο έχουμε προσαρμόσει ειδικά μπεκ, με τα οποία γίνεται ψεκασμός στον χώρο με εκατομμύρια μικροσταγονίδια νερού σε μορφή νέφους με την αντλία ψεκασμού υψηλής πίεσης, η οποία τροφοδοτεί το σύστημα υψηλής πίεσης με νερό ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και τέλος τα ειδικά φίλτρα που προσαρμόζονται στη εισαγωγή του νερού για να προφυλάξουμε τα μπεκ από τυχόν σκουπίδια που μπορεί να τα βουλώσουν.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

Η Υδρονέφωση χρησιμοποιείται σε Καφέ Μπαρ, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ανοιχτούς χώρους, εκδηλώσεις. Αποτελεί δε ιδανική λύση για την συντήρηση φρούτων & λαχανικών, δημιουργία ιδανικών συνθηκών υγρασίας σε θερμοκήπια, ψύξη κτηνοτροφικών μονάδων, καταπολέμηση εντόμων και σκόνης.