• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ

Η ολοκληρωμένη σειρά λύσεων επαγγελματικής ψύξης της Daikin είναι κατάλληλη για διάφορες εγκαταστάσεις, από μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ έως ψυκτικές αποθήκες, ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα. Είτε ψάχνετε για καταψύκτες βαθιάς κατάψυξης είτε για ψύξη μεσαίων θερμοκρασιών για εφαρμογές κυμαινόμενου φορτίου, η Daikin έχει μια ενεργειακά αποδοτική λύση για κάθε ανάγκη επαγγελματικής ψύξης. Με το σύστημα Conveni-pack της Daikin μπορείτε να ενσωματώσετε το σύστημα ψύξης στο κεντρικό σύστημα κλιματισμού, επιτυγχάνοντας ακόμα μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και παράλληλα περιορίζοντας το χώρο που καταλαμβάνουν οι εξωτερικές μονάδες έως και κατά 60%.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ CONVENI-PACK ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Στο εμπόριο λιανικής υπάρχει συνεχής ανάγκη για νωπά προϊόντα, έτοιμα γεύματα και παγωμένα ποτά. Εν τούτοις οι περιβαλλοντικές απαιτήσεις είναι αυστηρότερες από ποτέ και το ενεργειακό κόστος πρέπει να υπολογίζεται. Το Conveni-pack προσφέρει μια μοναδικά ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ψύξη και τον κλιματισμό σούπερ μάρκετ, η οποία ελαχιστοποιεί τις συνολικές απαιτήσεις ενέργειας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Το Conveni-pack προσφέρει μια ευέλικτη λύση για ψύξη μεσαίων και χαμηλών θερμοκρασιών, με ενσωματωμένη δυνατότητα κλιματισμού (ψύξη και θέρμανση) και ανάκτηση θερμότητας. Το Conveni-pack ανακτά έως και το 100% της θερμότητας που αποβάλλεται από τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ και την επαναχρησιμοποιεί για να θερμάνει το κατάστημα χωρίς πρόσθετο κόστος, βελτιώνοντας το περιβάλλον μέσα στο κατάστημα.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με την ανάκτηση θερμότητας, σε συνδυασμό με τα βελτιστοποιημένα συστήματα ελέγχου και τους συμπιεστές τελευταίας τεχνολογίας, το Conveni-pack μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 50%. Προσφέρει, λοιπόν, έναν εξαιρετικά αποδοτικό τρόπο για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας και το λειτουργικό σας κόστος, ελαττώνοντας παράλληλα και τις εκπομπές CO2.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ CONVENI-PACK
ΨΥΞΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΨΥΞΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Οι επαγγελματικές μονάδες συμπύκνωσης της Daikin παρέχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και επιδόσεις, χάρη στους αποδοτικούς συμπιεστές και τον έλεγχο των στροφών του ανεμιστήρα του συμπυκνωτή. Συμβάλλουν έτσι στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων και λιανικής.

ΛΥΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ

Οι επαγγελματικές μονάδες συμπύκνωσης της Daikin προσφέρουν μια λύση με μικρές απαιτήσεις χώρου και υψηλή αντοχή. Κάθε πλήρως αυτόνομη και δοκιμασμένη από το εργοστάσιο μονάδα διαθέτει αξιόπιστα εξαρτήματα και ισχυρό αντιδιαβρωτικό περίβλημα, σχεδιασμένα για υπαίθρια χρήση. Συνεπώς, μπορεί να παρέχει πολλά χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας, ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες περιβάλλοντος.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η μονάδα συμπύκνωσης εγκαθίσταται εύκολα ακόμα και σε περιορισμένους χώρους, με προσυνδεδεμένο κιβώτιο ρευματοληψίας για γρήγορη έναρξη χρήσης. Τα προσβάσιμα εξαρτήματα και τα αποσπώμενα πάνελ διευκολύνουν το σέρβις, με ανταλλακτικά και συνεχή τεχνική υποστήριξη από ολόκληρο το δίκτυο αντιπροσώπων της Daikin.

ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ZEAS

Οι επαγγελματικές ψυκτικές μονάδες συμπύκνωσης ZEAS είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές με κυμαινόμενο φορτίο και απαιτήσεις υψηλής ενεργειακής απόδοσης, όπως σούπερ μάρκετ, ψυγεία και ταχυκαταψύκτες, ψυκτικούς θαλάμους, εστιατόρια και καταστήματα σε πρατήρια καυσίμων. Η ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία inverter και η χρήση ψυκτικού R-410A - το οποίο έχει χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη - σημαίνουν ότι οι ψυκτικές μονάδες συμπύκνωσης ZEAS μπορούν να συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και τωνεκπομπών CO2.

ΥΨΥΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΥΝΘΥΚΕΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ

Βασισμένες στην καταξιωμένη τεχνολογία VRV (Variable Refrigerant Volume) της Daikin, οι ψυκτικές μονάδες συμπύκνωσης ZEAS παρέχουν άριστες επιδόσεις σε συνθήκες μεταβαλλόμενου φορτίου και είναι κατάλληλες για εφαρμογές μεγάλου εύρους θερμοκρασιών, από -45 °C έως +10 °C.

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΕΣ

Οι ψυκτικές μονάδες συμπύκνωσης ZEAS είναι μικρές σε μέγεθος και αθόρυβες, επομένως είναι ιδανικές για αστικά περιβάλλοντα, όπου συχνά υπάρχουν περιορισμοί χώρου, αλλά και θορύβου. Οι περιορισμένες διαστάσεις τους και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, με ακόμα χαμηλότερες ρυθμίσεις νυχτερινής λειτουργίας, επιτρέπουν την εγκατάστασή τους σχεδόν οπουδήποτε.

ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ZEAS