• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Η Climate Solutions P.C. αναλαμβάνει ετήσια συμβόλαια συντήρησης κλιματιστικών μονάδων. Με την τακτική προληπτική συντήρηση των κλιματιστικών μηχανημάτων από ειδικευμένους ψυκτικούς επιτυγχάνεται η σωστή και οικονομική λειτουργία τους και βέλτιστη ποιότητα του αέρα που διοχετεύουν στο χώρο.

Με την τακτική προληπτική συντήρηση των κλιματιστικών μηχανημάτων από ειδικευμένους ψυκτικούς, επιτυγχάνεται η σωστή και οικονομική λειτουργία τους και βέλτιστη ποιότητα του αέρα που διοχετεύουν στο χώρο. Γνωρίζοντας αυτές τις ανάγκες και έχοντας στο δυναμικό της πλήρες καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει την συντήρηση συστημάτων κλιματισμού από οικιακούς χώρους έως και βιομηχανικούς.

Ο αριθμός και το είδος των επισκέψεων ανά έτος καθορίζεται από την χρήση που γίνεται στα κλιματιστικά μηχανήματα, τον χώρο στον οποίο βρίσκονται (π.χ. Εστιατόριο, computer room, οικία, χώρος για καπνίζοντες ή μη κλπ) καθώς και την περιοχή.

Το συμβόλαιο συντήρησης είναι μια συμφέρουσα λύση

Mε πολλά πλεονεκτήματα ιδιαίτερα για εταιρείες που διαθέτουν ένα μεγάλο αριθμό κλιματιστικών μονάδων. Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από ένα τέτοιο συμβόλαιο είναι τα εξής:

1
Άμεση εξυπηρέτηση, σε τυχόν κλήση σας, σε περιόδους αιχμής (καλοκαιρινοί μήνες).
2
Πληρέστερη τεχνογνωσία.
3
Προστασία του περιβάλλοντος.
4
Πρόληψη βλαβών.
5
Μέγιστη απόδοση ψυκτικής εγκατάστασης.
6
Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.
7
Επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του κλιματιστικού συστήματος.
8
Ασφάλεια για τους χρήστες & τα μηχανήματα.
9
Τήρηση κανόνων & προδιαγραφών.
10
Βέλτιστη αισθητική των εγκαταστάσεων.
11
Ποιότητα εργασιών & υλικών.
12
Kαλή λειτουργία και στην μέγιστη απόδοση των μονάδων.
13
Μέγιστη απόδοση ψυκτικής εγκατάστασης.
14
Υπεύθυνη τεχνική κάλυψη μετά το τέλος των εργασιών.
15
Έγγραφη βεβαίωση σωστής συντηρήσης & εκτέλεσης των εργασιών.